top of page
aarebrotsverk

VELKOMMEN TIL DUGNAD 26. okt -13:00




Styret i borettslaget inviterer alle beboere av Veitvedt hageby til å delta på dugnad i borettslagets uteområde 26. oktober kl.13:00 og utover. Dugnaden er en flott måte å bli kjent med naboer, samt gjøre en jobb for fellesskapet.


OPPMØTE OG OPPGAVER

Oppmøte for alle ved boden/garasjerekken i Veitvetsvingen 3 (Borgen lekeplass) kl. 13:00. Du får delegert oppgaver på stedet.

Du må møte opp kl. 13:00 ved boden for å få utdelt et lodd til trekning av én måneds gratis husleie. Lodd deles kun ut ved boden. 


Lever tilbake loddet til en representant fra styret kl.15.00 på Borgen lekeplass for å være med trekningen om flotte premier. Trekningen vil foregå rett i etterkant. Denne organiseringen av loddtrekningen gir oss bedre oversikt over hvor mange beboere vi har til stede for å hjelpe til.


Dugnaden avsluttes på lekeplassen med gratis mat og drikke til alle.


ALLE MÅ VÆRE FERDIGE MED EGET UTEOMRÅDE FØR 26. OKTOBER 

Dugnaden er til for at vi skal rydde i vårt fellesområde. Alle må derfor være ferdige med eget uteområde før dugnaden. 


Styret setter ut containere i starten av uka før dugnadslørdagen. Husk at disse containerne kun skal inneholde hageavfall uten plastposer. Vi ber dere om å legge hageavfall så langt inn i containerne det går for å utnytte kapasiteten best mulig. 


Styret minner på at alt av hageavfall som kastes utendørs er ulovlig. 

Vennligst benytt innleide containere til dette. 


LEVER GJERNE HAGEAVFALL VED KOMPOSTERINGSANLEGGET I DUMPIDALEN

I år er det mulig å levere inn hageavfall for kompostering ved felleshagen øverst i Dumpidalen. Det opprettes et eget leveringspunkt for hageavfall ved komposteringsanlegget hvor det vil være en presenning som dere kan legge hageavfall på som kan kvernes med kvistkverneren eller sages opp til ved.


LÅNE UTSTYR

Trenger du å låne utstyr? Det er mulig å låne av borettslaget. Ta kontakt med oss på post@veitvedt-hageby.no


Dersom du har innspill til oppgaver som er egnet for dugnaden, setter vi pris på at du tar kontakt. 



Vel møtt!


Med vennlig hilsen

Styret


45 views0 comments

コメント


bottom of page